Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Uncharted - A negyedik labirintus" by Christopher Golden * Book PDF Kindle ePub Free

Uncharted - A negyedik labirintus

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Uncharted - A negyedik labirintus
  • Author : Christopher Golden
  • Release Date : January 03, 2014
  • Genre: Fantasy,Books,Sci-Fi & Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 2661 KB

Description

"Az ókori világban élt egy mítosz egy királyról, egy kincsről és egy pokoli labirintusról. E pokol kapuja most ismét feltárul.
Nathan Drake hivatásos kincsvadászt és vakmerÅ‘ kalandort New Yorkba hívja az az ember, aki megtanította neki a „műtárgybegyűjtÅ‘-biznisz” minden fortélyát. Victor Sullivannek szüksége van Drake segítségére, mert régi barátját, Luka Hzujak világhírű régészt holtan találták Manhattanben. Nyomukban a gyilkosokkal, Drake, Sully és Jada, Hzujak lánya egyiptomi és görögországi ásatásokon próbálják kideríteni, mi lehetett az a megdöbbentÅ‘ felfedezés, amely miatt végeztek a tudóssal.
Ehhez meg kell oldaniuk az alkímia egyik Å‘si mítoszának rejtélyét és meg kell találniuk három régóta elveszett labirintust. Kiderül, hogy egy másik országban, egy másik kultúrában épült egy negyedik labirintus is, amely páratlan gazdagság és hatalom kulcsát rejti. A föld alatti útvesztÅ‘t rettentes, elfeledett katonákból álló sereg Å‘rzi. Valamint egy szörnyeteg. A titok pedig egyszerre kincs és méreg, paradicsom és pokol – feltéve, hogy Drake egyáltalán eljut hozzá élve.
Légy üdvözölve a negyedik labirintusban!"


Ebook Free Online "Uncharted - A negyedik labirintus" PDF ePub Kindle